Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Glavaš je dobrog zdravstvenog stanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liječnički konzilij u proširenom sastavu s internistima dr. Izetom Aganovićem i dr. Aleksandrom Včevom ocijenilo je nakon jučerašnjeg i današnjega laboratorijskog i kliničkog pregleda Branimira Glavaša u zatvorskoj bolnici u Zagrebu da je njegovo zdravstveno stanje dobro.

Prema riječima Glavaševa zagrebačkog odvjetnika Ante Madunića tu je informaciju dobio danas u Upravi zatvorske bolnice. Dodao je kako je danas i posjetio Glavaša te da se on dobro osjeća, uzima redovito tekućinu i vitamine.

Pročitajte i ovo Ilustracija Indeks zdravlja žena U izvanrednom stanju: Njihovo zdravlje sustav kao da ne prepoznaje, a toliko mogu koristiti društvu i gospodarstvu Jadranka Stigma menopauze Mnoge žene trpe u tišini, neke su odlučile progovoriti: "Kad vas to iz nožnog palca udari u lice, diže se iz mrtvih"

'Nadamo se da će osječki sudac na temelju takva liječničkog nalaza što prije donijeti rješenje o vraćanju Glavaša u osječki zatvor, jer je moj branjenik pristao da bude pod redovitom liječničkom kontrolom kako bi se oporavio i bio spreman za sudjelovanje u sudskom procesu koji se vodi protiv njega', rekao je Madunić

Branimir Glavaš u zagrebačku zatvorsku bolnicu prebačen je iz osječkog zatvora 10. svibnja jer je od 27. travnja odbijao hranu i liječničke preglede.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene