Obavijesti Video Pretražite Navigacija
još malo i gotovo

FOTO Most kod Omiša koji je nasmijavao javnost samo što nije spojen, pogledajte kako izgleda

Most iznad Cetine - 4
Most iznad Cetine - 4 Ante Cizmic
Aktualno Galerija Most iznad Cetine - 4 Most iznad Cetine - 4 Foto: Ante Cizmic Most iznad Cetine - 3 Most iznad Cetine - 3 Foto: Ante Cizmic Most iznad Cetine - 2 Most iznad Cetine - 2 Foto: Ante Cizmic +0 Most iznad Cetine - 1 Galerija 1/4 >>
Pri kraju je spajanje mosta iznad kanjona rijeke Cetine kod Omiša.

Spajanje mosta iznad rijeke Cetine koji je dio omiške zaobilaznice je pri kraju. Kada su nedavno objavljene fotografije kako most napreduje, mnogi su "prometni inženjeri" na društvenim mrežama izrazili sumnju da izgradnja ide u pravom smjeru, no prema najnovijim fotografijama, sve je u redu. 

Most od 216 metara nalazi se na visini od 70 metara i na mjestu na kojem se cijelo jedno desetljeće nalazio tunel za nigdje. Jedinstven je upravo po tome što su mu i ulaz i izlaz u tunelima.  

Pročitajte i ovo Most iznad Omiša - 3 Što se događa? Građani u nevjerici gledaju novi Omiški most, a iz Hrvatskih cesta poručuju - nema razloga za brigu

Ova investicija Hrvatskih cesta vrijedna je oko 180 milijuna kuna i predstavlja manji dio desetljećima sanjane brze ceste između Trogira, Solina, Splita i Omiša. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene