Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naoružani na cestama

FOTO - POLICIJA U AKCIJI: Duge cijevi u Sisku, lovili naoružanog pljačkaša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija naoružana automatskim oružjem u Sisku kontrolirala je vozila. Razlog - pljačka poslovnice za otkup zlata.

Pripadnici PU sisačko-moslavačke naoružani automatskim oružjem na izlasku iz Siska prema Petrinji kontrolirali su jutros vozila kako bi što prije uhvatili naoružanog pljačkaša koji je oružjem prijetio djelatnici u poslovnici za otkup zlata i otuđio za sada još nepoznatu količinu novca.

Pročitajte i ovo Nesreća u Sisku - 3 Žena poginula na mjestu Poznati detalji stravične nesreće u Sisku: "Auto je totalka, čak je motor ispao" Roman Rosavec Zlouporaba položaja HDZ-ov dožupan prijatelju nabrijao Audi na račun Županije: U zatvor neće, radit će za opće dobro

'Policijskim žargonom, stavili smo rampe na ceste', rekla je glasnogovornica sisačke policije za Dnevnik.hr.

Otkriveni detalji: Ovako su lopovi 'digli' nakit vrijedan 2 milijarde kuna

Naime, oko 7:30 sati, u ulici Stjepana i Antuna Radića u Sisku nepoznati maskirani počinitelj u agenciji za otkup zlata nad zaposlenicom je počinio razbojništvo. Ukrao je neopoznatu količinu novca.

Odmah po saznanju za ovo razbojništvo policijski službenici su poduzeli sve operativno-taktičke mjere i radnje, koje uključuju i veću prisutnost policijskih službenika na našim prometnicama i pojačanu kontrolu vozila, vozača i putnika, a sve u cilju pronalaska počinitelja, odnosno razbojnika, priopćila je policija.

Duge cijevi popdne su povučene s ulica Siska, ali pljačkaš nije pronađen. Zna se tek da se radi o muškarcu starom oko 40 godina i za njim se, kazala je glasnogovornica, intenzivno traga.

Policija moli građane koji imaju korisne informacije ili saznanja o ovom kaznenom djelu da ih dojave policiji, osobno u najbližoj policijskoj postaji ili pozivom na broj 192.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene