Potjera za migrantima usred Ogulina (Foto: OGportal.com)
Potjera za migrantima usred Ogulina (Foto: OGportal.com)

U središtu Ogulina u utorak ujutro dogodila se dramatična potjera za nekolicinom migranata koji su autom pokušali izbjeći policiju.


Nekoliko policijskih vozila i zvuk sirena odjekivali su središtem Ogulina u utorak ujutro, u događaju koji OGportal opisuje poput scena iz filmske potjere.

Policija je naime bila u potjeri za automobilom bosanskih registarskih oznaka, u kojem se nalazila nekolicina ilegalnih migranata. Nakon što vozača automobila uspjeli natjerati da se zaustavi, migranti su se razbježali po gradu, a policija je na mjestu događaja istog trenutka uspjela uhititi tek njih dvojicu.

Vezani članci Migranti žele prijeći granicu (Foto: AFP) Sukobi grčke policije i migranata koji pokušavaju doći do granice Mrežnica (Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Migranti skočili s mosta na rijeci Mrežnici, trojica teško ozlijeđena

Ostali migranti razbježali su se kroz Strossmayerovu ulicu, prošli Obrtničku školu te nastavili bježati prema prugi. Policija im je čitavo vrijeme bila za petama.

Koliko je točno migranata bilo u automobilu i je li policija uspjela pohvatati sve koji su se po Ogulinu razbježali, još nije poznato.