Potjera za migrantima usred Ogulina (Foto: OGportal.com)
Potjera za migrantima usred Ogulina (Foto: OGportal.com) Foto: OGportal.com

U središtu Ogulina u utorak ujutro dogodila se dramatična potjera za nekolicinom migranata koji su autom pokušali izbjeći policiju.


Nekoliko policijskih vozila i zvuk sirena odjekivali su središtem Ogulina u utorak ujutro, u događaju koji OGportal opisuje poput scena iz filmske potjere.

Policija je naime bila u potjeri za automobilom bosanskih registarskih oznaka, u kojem se nalazila nekolicina ilegalnih migranata. Nakon što vozača automobila uspjeli natjerati da se zaustavi, migranti su se razbježali po gradu, a policija je na mjestu događaja istog trenutka uspjela uhititi tek njih dvojicu.

Vezani članci Zoran Ničeno i Ivana Pezo Moskaljov - 2 Šef granične policije otkrio kada bi stanje na granicama moglo biti kao prije epidemije i čeka li nas novi migrantski val Uhićena skupina krijumačara ljudima - 6 Razbijena skupina krijumčara ljudima iz Velike Gorice, prebacivali ilegalne migrante iz BiH u Hrvatsku te dalje u Sloveniju

Ostali migranti razbježali su se kroz Strossmayerovu ulicu, prošli Obrtničku školu te nastavili bježati prema prugi. Policija im je čitavo vrijeme bila za petama.

Koliko je točno migranata bilo u automobilu i je li policija uspjela pohvatati sve koji su se po Ogulinu razbježali, još nije poznato.