Potjera za migrantima usred Ogulina (Foto: OGportal.com)
Potjera za migrantima usred Ogulina (Foto: OGportal.com) Foto: OGportal.com

U središtu Ogulina u utorak ujutro dogodila se dramatična potjera za nekolicinom migranata koji su autom pokušali izbjeći policiju.


Nekoliko policijskih vozila i zvuk sirena odjekivali su središtem Ogulina u utorak ujutro, u događaju koji OGportal opisuje poput scena iz filmske potjere.

Policija je naime bila u potjeri za automobilom bosanskih registarskih oznaka, u kojem se nalazila nekolicina ilegalnih migranata. Nakon što vozača automobila uspjeli natjerati da se zaustavi, migranti su se razbježali po gradu, a policija je na mjestu događaja istog trenutka uspjela uhititi tek njih dvojicu.

Vezani članci Grci prosvjeduju zbog migranata - 4 Grci prosvjeduju zbog pretrpanih logora, u BiH uskoro očekuju novi migrantski val: "Nedostaju nam policajci, vozila i oprema" Migranti, ilustracija Broj migranata na zapadnom Balkanu lani povećan za 46 posto: Frontex najavio ogromnu promjenu u radu

Ostali migranti razbježali su se kroz Strossmayerovu ulicu, prošli Obrtničku školu te nastavili bježati prema prugi. Policija im je čitavo vrijeme bila za petama.

Koliko je točno migranata bilo u automobilu i je li policija uspjela pohvatati sve koji su se po Ogulinu razbježali, još nije poznato.