Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kupalo se, igralo...

Evo kako su Istrijani iskoristili lijepo vrijeme!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Istri je danas bilo proljetno vrijeme, ali i raspoloženje. Većina građana provela je dan na otvorenom, u šetnji, igri, a neki i u kupanju.

Temperatura mora je, kažu kupači, i više nego ugodna.' Odlična, jedanaest stupnjeva', rekao je Bruno. Osim domaćih kupača, moru nisu odoljeli ni turisti tako nam je Antonio iz Perua rekao da more u Hrvatskoj ima odličnu energiju, da je zdravo za tijelo te da mu odlično odgovara. 'Baš uživam', dodao je.

>>
Vraća se prava zima: Već sutra snijeg, u ponedjeljak će ga biti i više...

Pročitajte i ovo Ilustracija Crveni meteoalarm Stiže velika promjena vremena, ponegdje će padati i snijeg: U jednom dijelu Hrvatske vrijeme će biti izuzetno opasno Sunčano vrijeme VREMENSKA PROGNOZA Za vikend uživajte u Suncu, od sredine tjedna drastična promjena: Na jednu stvar treba posebno pripaziti

Uživati se moglo i s obale pa su neki malo i pecali, dok je pješčanik kao stvoren za maštovite kreacije najmlađih. 'Ne mogu raditi kućicu kad nemam ni jednu kanticu tu, nego su mi ostale sve kući', rekla nam je Lana.

Igre nemaju granica,a djeca kvalitetno potroše energiju,dok odrasli napune baterije. 'Djeca se istrče barem, nisu neprestno u kući na kompjuteru, tako da je super', rekao nam je Emil.

Vrhunska je i kavica kad je na svježem zraku. 'Pili smo kavicu 2 sata na suncu, bilo nam je odlično, sunčali smo se kao gušteri', rekla nam je Ivana. Nakon današnjeg lijepog vremena, svi su poželjeli da tako i ostane.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene