Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrlo aktivni

Evo kako djeca u Istri provode svoje praznike!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djeca su na zasluženom odmoru, nema cjelodnevnih obveza, učenja i pisanja zadaća. Potpuno se mogu posvetiti svojim željama, hobijima i druženju s vršnjacima.

Istarski školarci odlučili su se za aktivne praznike. Omiljena aktivnost je jahanje, a praznici u galopu za njih su neprocjenjivi. 'Volimo provoditi praznike vani, ovako s konjima, što više vremena jer kad nam je škola i imamo mnogo obveza ne stižemo', rekla je Klara. No, tu je i druženje te boravak u prirodi, ali i domaća hrana s roštilja. 'Dođe nas više i družimo se, nije da samo jašemo', rekla je Valentina.

>> Počeli su zimski praznici: Evo kako ih provesti!

Pročitajte i ovo Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! I nezaposleni roditelji imaju pravo na novčanu naknadu, ali bez nje mogu ostati ako se ne drže ovih rokova

Vještine na ledu svakodnevno pak usavršava na desetke mališana. Mjesto je to gdje nastaju nova prijateljstva, nove šašave zgode kojih će se sjećati. 'Lijepo je i zabavno. Ponekad malo i padam', priznao je Valentino.

Roditelji ih podržavaju jer smijeh na dječjem licu nakon ispunjenog dana, njima je najveća nagrada. ?Vidi se po odazivu da je traženo i da im se sviđa. Vidi se motivacija i sreća', rekao je jedan roditelj. Učenje je prilično naporno, zato malo aktivnosti uvijek dobro dođe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene