Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sada. Ovdje. Uživo.

Dobrodošli na novi Dnevnik.hr

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od danas pratite novo izdanje portala Dnevnik.hr.

Pročitajte i ovo Hvala vam, Dnevnik.hr (Foto: Dnevnik.hr) vodeća multimedijalna kompanija DNEVNIK.hr oborio vlastiti rekord, naš šoubiz portal najčitaniji u Hrvatskoj Slika nije dostupna Novi redizajn Pred vama je novi DNEVNIK.hr!

Dragi posjetitelju,

dobrodošao na novi i osvježeni Dnevnik.hr! Tvoj omiljeni portal od sada je još bolji, sadržajniji i pregledniji.

Uz najbrže vijesti i najzanimljiviji sadržaj donosimo i nove rubrike:Mladi i neizbježni za nove generacije, Clubzone za partijanere te IT za gadget fanove.

Temeljna odlika nove naslovnice Dnevnik.hr-a je jednostavnost prikaza vijesti. Novi izgled portala omogućuje ti da već na prvi pogled vidiš koji su najvažniji događaji dana, je li se u Hrvatskoj ili u svijetu dogodilo nešto ključno ili je dan ipak prikladniji za čitanje lakših tema i zabavu uz dodatne sadržaje.

Naravno, ako već imaš svoju omiljenu rubriku, sada su novosti iz pojedinih rubrika (Vijesti, Sport, Showbiz) jasnije i bolje grupirane tako da možeš lakše pristupiti svojim omiljenim sadržajima.

Svaka vijest je predstavljena unificirano – bogatim fotografijama i jasnim naslovima, a uz nove oznake za foto, video i audio sadržaje te prijenose uživo, već na prvi pogled možeš vidjeti koji te dodatni sadržaji očekuju u članku te tako možeš lakše i brže odabrati vijesti koje želiš pogledati.

Novi članci na portalu Dnevnik.hr donose čitavu lepezu promjena. Osim modernizacije i novih dizajnersko-vizualnih rješenja, koje obično prve upadnu u oko svakog posjetitelja, tu je još čitav niz preinaka i unaprijeđenja u organizaciji, komunikaciji, opremljenosti i prezentaciji članka.

Kako je Dnevnik.hr vodeći portal po bogatoj i opsežnoj ponudi video sadržaja i tu smo uveli vidljiva poboljšanja. Pregled dodatnih sadržaja koji prate svaki članak je pojednostavljen i jasnije istaknut pa više ne moraš tražiti koji video ili fotografiju želi pogledati jer su svi dodatni sadržaji grupirani na jednom mjesto i dostupni samo jednim klikom. Tako možeš listati kroz sve povezane video uratke, ali i fotografije u fotogaleriji, pokretati video i otvarati veće verzije fotografija.

A prezentacija teksta i dodatnih vijesti također omogućuje lakše praćenje vijesti te jednostavnije snalaženje, pronalazak sličnih tema te pregled dodatnih sadržaja bilo da se radi o drugim člancima, prelasku na drugu rubriku ili povratku na naslovnicu portala.

Uz svaki se članak nalaze tematski povezane vijesti, kao i popis tema relevantnih za sam članak. Svaka povezana vijest uz svoj naslov ujedno ima jasne oznake koji tip sadržaja donosi (video, foto, audio, ...). Novorazvijeni sustav povezivanja članaka omogućuje ti da jednostavno i brzo nastaviš istraživati i čitati o srodnim temama, osobama ili događajima.

Također nudimo mogućnost nastavka sufranja po člancima unutar iste kategorije, videoteci, naj sadržajima (najčitanije, najkomentiranije i najbolje ocijenjeno), Facebook preporukama ili izdvojenim, zanimljivim sadržajima s portala Dnevnik.hr te ostalih sajtova unutar grupacije Nove TV.

Zapravo, otkrij i sam ostale novosti. I ne propusti nam javiti kako ti se sviđa. Može putem Fejsa, komentara ili maila. Sve čitamo.

Uživaj u svom najdražem portalu!

Sada. Ovdje. Uživo.

Tvoj Dnevnik.hr
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene