Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gledajte od 19:15

Dnevnik Nove TV donosi najnovije rezultate istraživanja Crobarometar. Tko je pokazao da može i zna, a tko izgubio potporu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dnevnik Nove TV večeras donosi veliko istraživanje populatnosti stranaka Crobarometar. Doznajte kako stoje stranke u mjesecu koji je obilježio slučaj ministrice Gabrijele Žalac, ali i niz stravičnih scena obiteljskog nasilja te vječita tema sudbine brodogradnje.

Nefunkcioniranje sustava u borbi protiv nasilja u obitelji koje je otkrio stravični slučaj na Pagu, afera s limuzinom ministrice Žalac, ali i vrhunac krize s propašću Uljanika na top listi su događaja prema kojima se procjenjuje i učinak domaće političke scene.

Pročitajte i ovo Tihomir Cipek i Sabina Tandara Knezović Gost Dnevnika Nove TV Žestoko se pregovara za parlamentarnu većinu: "Mislim da je to manji problem od fotelja" Raskol u Mostu - 4 analiza raskola Kako se slomio Most? "Nije kriva samo lista, problemi se vuku iz kampanje"

Tko je pokazao da može i zna, a tko je izgubio i ovaj mjesec pokazuje Crobarometar čije rezultate večeras objavljuje Dnevnik Nove TV.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene