Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od 27. do 28. kolovoza

Dio naselja u Novom Zagrebu bit će bez tople vode

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potrošači HEP-Toplinarstva u naseljima Utrine, Travno, Sloboština, Dugave i Jakuševec neće imati toplu vodu od 27. kolovoza u 7 sati do 28. kolovoza u jutarnjim satima.

Zbog završnih radova na zamjeni magistralnog vrelovoda u Utrinama i prespajanja novog cjevovoda na postojeći toplinski sustav, potrošači HEP-Toplinarstva u naseljima Utrine, Travno, Sloboština, Dugave i Jakuševec neće imati tolu vodu od 27. kolovoza u 7 sati do 28. kolovoza u jutarnjim satima.

Pročitajte i ovo Dio Zagreba bez tople vode, ilustracija Kompleksni i zahtjevni radovi Novi problemi za Zagrepčane: Pojedini kvartovi opet bez tople vode, ali ima i pozitivnih strana Ilustracija još i to! Veliki dio Zagreba opet bez tople vode! Oglasili se iz HEP-Toplinarstva

Ovogodišnji radovi HEP-Toplinarstva na vrelovodnoj mreži u Utrinama u završnoj su fazi, a kako bi se novi cjevovod prespojio na postojeći toplinski sustav potrebno je ponovno obustaviti isporuku toplinske energije za dio naselja u Novom Zagrebu.

>>Poskupljenja struje neće biti, ali otpuštanja u HEP-u hoće

Radovi će se provesti u najkraćem mogućem roku, a potpuna normalizacija opskrbe toplinskom energijom očekuje se 28. kolovoza ujutro, navodi HEP-Toplinarstvo u priopćenju.

Potrošače, koji tijekom trajanja radova u Novom Zagrebu neće imati toplu vodu, HEP moli za strpljenje i razumijevanje, jer će se, kako navode, poboljšanjem i revitalizacijom vrelovodnog sustava osigurati kontinuirana opskrba toplinskom energijom. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene