Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DAN U KAMPANJI

500 km s Bandićem: 'Baš jutros Vesna me zašpotala, rekla je da moram stati, da će me ostaviti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milan Bandić kaže kako njegova kampanja traje 365 dana u godini, 16 sati na dan. U jednom danu koliko smo proveli s njim bili smo na 9 događaja, prešli čak 500 kilometara, doznali kada je gradonačelnik, a kada kandidat, kao i kakve sve poslove obavlja iz automobila.

Buđenje prije zore zaštitni je znak Milana Bandića. Raspored pun - na prvom mjestu otvorenje obnovljene ceste. U 7 sati - otvaranje vrtića u Donjem Dragonošcu, i prilika za prvu kavu... Nešto kasnije otvorenje prostorija za školovanje pasa vodiča. Kratki pozdrav s japanskim veleposlanikom... Pa na put za Novi Vinodolski. Predaha nema ni u automobilu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oni odlučuju PUT DO SABORSKE VEĆINE Može li HDZ zaobići Most? Slika nije dostupna Bandić: Bit ćemo 'jezičac na vagi' još više nego prije

OVDJE ISPROBAJTE APLIKACIJU GDJE SAM 2016.

Bandić se hvali - kampanja mu traje 365 dana, 16 sati dnevno.

'Baš sam jutros, Vesna me je zašpotala, rekla je da moram stati da će me ostaviti. Rekla je da će me ostaviti. Al' znam da neće', kaže Bandić.

S djecom iz Ukrajine i Sarajeva, i azilantima koji ljetuju u Novom Vinodolskom družio se Bandić gradonačelnik. U Zagreb se vratio kao šef stranke u kampanji. Rođendan stranačke kolegice prilika je za okupljanje partnera i prijatelja.

'Smatram da mi je to jedini prijatelj u ovom gradu, mada nije Židov što bi rekli', kaže Branko Lustig o Bandiću.

Kandidati na listama, koalicijski paartneri i stranački kolege kampanju zapravo vode svaki za sebe.

'U odnosu na neke koji nikada nisu ni skuhali kavu, a kamoli vodili gostionicu, poduzeće ili grad, to je ogromna razlika i mi takve ljude imamo', poručuje Ljubo Jurčić.

Na stranački skup u Dugom selu, Bandić je stigao stranačkim automobilom. Stisak ruke i fotografiranje su neizostavni... Kao i pomama za stranačkim rekvizitima.

Završnica dana u znaku sporta. Olimpijski pobjednici i drugi sportaši zahvalni Zagrebu na financijskoj potpori. S 815 potpisa podržali su Bandićevu koaliciju.

'Mislim da se košarka vratila na velika vrata i ponosni smo zbog toga', kaže Aco Petrović.

Nakon 14 sati u pogonu Milan Bandić pozdravio se sa sportašima i završio jedan od, za njega, uobičajenim tempom nabijenih dana.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene