U Zagrebu je održan 43. Business Café na kojem su se okupili poduzetnici iz različitih djelova Hrvatske, na tradicionalnom druženju gdje razmjenjuju svoja znanja, iskustva i informacije, ali se i međusobno motiviraju.

Galerija


Na Business Caféu održanom u Zagrebu tema je bila "I profit i utjecaj", a među posebnim gostima bili su Gordana Deranja, jedna od 10 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa, prva žena predsjednica Hrvatske udruge poslodavaca i predsjednica uprave Tehnomonta i Nenad Bakić, serijski poduzetnik, investitor, bloger, osnivač portala Moj posao i glavna osoba, uz suprugu Rujanu, koja stoji iza pokreta Croatian Makers.

Vezani članci Gordana Deranja predsjednica HUP-a (Foto: Dnevnik.hr) Šefica hrvatskih poslodavaca Gordana Deranja: "Kad krenu predizborne kampanje, znamo da onda zamru sve aktivnosti" Gordana Deranja (Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL) Predsjednica HUP-a žestoko po političarima i Vladi: "Vašu neodgovornost skupo plaćamo, ostavite se jeftinog populizma i primite se posla"

"Najvažnije je okrenuti se sebi, imati vjeru u sebe i svoju viziju. Moraš biti uporan, znati zašto radiš to što radiš i ići naprijed. Važno je i družiti se, dijeliti znanje i umrežavati se. Jednostavno, morate imati svoj cilj i samo naprijed", jedna je od najvažnijih poruka Gordane Deranje okupljenim poduzetnicima.

I Gordana Deranja i Nenad Bakić istaknuli su važnost konstantnog educiranja, učenja i čitanja. Bakić je kao najvažnije kvalitete poduzetnika istaknuo upornost, strastvenost i izvrsnost. "Kada je teško, to je prilika za napredak. Svi mi padamo, no pobjednici se uvijek dižu", poručio je Bakić.

Nenad Bakić (Business Cafe)

Atmosferu s Business Caféa ali i više o samom projektu pogledajte u priloženom videu.

Poslovanje je putem licence prošireno u 7 zemalja regije, a 15. veljače 2018. godine Business Café održat će se u Beču.

Sve informacije i detalji su na www.businesscafe.info

Business Cafe u Zagrebu (Foto: Business Cafe)