U Zagrebu je održan 43. Business Café na kojem su se okupili poduzetnici iz različitih djelova Hrvatske, na tradicionalnom druženju gdje razmjenjuju svoja znanja, iskustva i informacije, ali se i međusobno motiviraju.

Galerija Atmosfera s Business Cafea (Business Cafe) Nenad Bakić (Business Cafe) +0 Business Cafe u Zagrebu (Foto: Business Cafe)

Na Business Caféu održanom u Zagrebu tema je bila "I profit i utjecaj", a među posebnim gostima bili su Gordana Deranja, jedna od 10 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa, prva žena predsjednica Hrvatske udruge poslodavaca i predsjednica uprave Tehnomonta i Nenad Bakić, serijski poduzetnik, investitor, bloger, osnivač portala Moj posao i glavna osoba, uz suprugu Rujanu, koja stoji iza pokreta Croatian Makers.

Vezani članci Gordana Deranja, predsjednica Hrvatske udruge poslodavaca ''Zadovoljnji smo mjerama Vlade. Što pandemija duže bude trajala bit će se sve veće posljedice'' Mentorski program za žene - 2 Zastupljenost žena na vodećim pozicijama na razini je iz 2010., iz HUP-a poručuju: "Želimo da se žene ohrabre"

"Najvažnije je okrenuti se sebi, imati vjeru u sebe i svoju viziju. Moraš biti uporan, znati zašto radiš to što radiš i ići naprijed. Važno je i družiti se, dijeliti znanje i umrežavati se. Jednostavno, morate imati svoj cilj i samo naprijed", jedna je od najvažnijih poruka Gordane Deranje okupljenim poduzetnicima.

I Gordana Deranja i Nenad Bakić istaknuli su važnost konstantnog educiranja, učenja i čitanja. Bakić je kao najvažnije kvalitete poduzetnika istaknuo upornost, strastvenost i izvrsnost. "Kada je teško, to je prilika za napredak. Svi mi padamo, no pobjednici se uvijek dižu", poručio je Bakić.

Atmosfera s Business Cafea (Business Cafe) Nenad Bakić (Business Cafe)

Atmosferu s Business Caféa ali i više o samom projektu pogledajte u priloženom videu.

Poslovanje je putem licence prošireno u 7 zemalja regije, a 15. veljače 2018. godine Business Café održat će se u Beču.

Sve informacije i detalji su na www.businesscafe.info

Atmosfera s Business Cafea (Business Cafe) Business Cafe u Zagrebu (Foto: Business Cafe) Foto: Business Cafe

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju