Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Bare bocom razbio glavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Frontmen Majki je usred jučerašnjeg koncerta sebi razbio glavu pivskom bocom. Odbio je pomoć i previjanje te nastavio koncert, možda i najbolji u svom životu.

Večer o kojoj su mnogi fanovi Majki sedam godina maštali, postala je stvarnost koja je započela pjesmom "Svaku noć i svaki dan" s njihova prvog albuma "Razum i bezumlje", nastavila se uz "Grešnika", "Krvarim od dosade"... 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Gušti su gušti Goran Bare na koncertu pošteno popljuvao politički vrh Slika nije dostupna Konačno oslobođen Medvjed deset dana proveo s glavom u boci

Krvario je Bare, ali ne od dosade. U izvođačkom žaru tresnuo se bocom i raskrvario glavu. Obliven krvlju, nastavio je pjevati. 

'Ma Zoki, sve je u redu. Sviramo dalje', rekao je Bare Zoranu Čaliću, nakon što ga je ovaj upozorio da mu niz glavu i vrat curi krv i da bi trebao potražiti liječničku pomoć.

'Znam da su svi dobronamjerni i da žele pomoći, ali nije to ništa strašno. Nisam sebi probio mozak. Nastavljamo', bio je uporan Bare, što je publika, pomalo uplašena da se već približio kraj, euforično pozdravila.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene