Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prije obilaska poplavljenih područja

Bandić kaže da je on neželjeno dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik i gubitnik u predsjedničkoj utrci, Milan Bandić, obilazi danas poplavljena područja u Lici, Metkoviću i Imotskom. No, prije nego obiđe brojne svoje birače na tim područjima, Bandić se požalio na svoju poziciju u Gradskoj skupštini.

'Ja sam neželjeno dijete', rekao je danas u emisiji nacionalnog radija Bandić te naglasio kako potporu u skupštini nema već pola godina. Bandić nije želio komentirati nagađanja o raspuštanju Gradske skupštine i odlazak na prijevremene izbore, rekavši kako je Zagrepčanima dosta izbora.

Pročitajte i ovo Komemorativni skup u Kerestincu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 77. obljetnica proboja Bandić na komemoraciji za logoraše u Kerestincu: "Zviždite, ja nisam ovdje došao po pljesak" Kreće rekonstrukcija remetinečkog rotora (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Rekonstrukcija rotora Započele su pripreme za rekonstrukciju jednog od najproblematičnijih raskrižja u Hrvatskoj

>> Nakon poplave vodostaj rijeke Like u opadanju

>> U Metkoviću se izlila desna strana Neretve

Inače, u ranim je jutarnjim satima Milan Bandić posjetio je ličko mjesto Kosinj, čiji su stanovnici zbog nezapamćenih poplava nekoliko dana bili gotovo pa odsječeni od svijeta. Bandić je, naravno, velikodušno ponudio pomoć. Već u podne zagrebački gradonačelnik posjetit će Metković i tamo se sastati s gradonačelnikom Stipom Gabrićem Jambom. I Metković je uz poplavama nastalim zbog izlijevanja Neretve pretrpio veliku štetu, stradali su poljoprivredni usjevi, a voda je ušla u 70 posto kućanstava. U 15 sati Milan Bandić posjetit će Imotski. Navedena mjesta smatra se njegovim jakim biračkim bazama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene