Obavijesti Video Pretražite Navigacija
oglasila se policija

VIDEO Sekunde do katastrofe: Divljao cestom i zabio se u kontejnere, umalo završilo kobno za pješakinju

Jurnjava u Karlovcu
Jurnjava u Karlovcu Foto: Facebook/Dimitrije Birač/Screenshot
Sumanuta jurnjava na karlovačkoj cesti zamalo je završila kobno. Vozač je ludovao u zavoju i udario u kontejnere za smeće.

Nekoliko minuta nakon ponoći u karlovačkom Grabriku u Branimirovoj ulici zabilježena je divljačka vožnja

Vozač je projurio kroz zavoj, a kako se nije mogao na vrijeme zaustaviti -  zabio se u kontejnere za smeće na suprotnoj strani kolnika. 

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Japanu - 4 Građanima izdano upozorenje VIDEO Kaos u Japanu, evakuirane stotine tisuća ljudi, najgore tek dolazi: "Budite vrlo oprezni!"

Da se nezgoda dogodila samo nekoliko sekundi ranije, šteta bi bila puno veća od materijalne jer je tim putem prošla pješakinja koja je šetala psa, a kretala se u istom smjeru kao i vozač.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nesreća tijekom treninga VIDEO Sudarili se vojni avioni u zraku: Jedan pilot poginuo, drugi čudesno preživio

Snimku je na svojem profilu na Facebooku podijelio karlovački vijećnik Dimitrije Birač, a u opisu objave prozvao je tamošnju vlast.

"Grad Karlovac, pročelniče Greb - treba li netko nastradati da se stave ležeći policajci??" napisao je.

 

Oglasila se policija

Karlovačka policija dojavu je zaprimila u 00:24, a vozač je, nakon što je udario u kontejner za smeće i prometni znak, pobjegao s mjesta nesreće.

Nitko nije ozlijeđen, nastala je samo materijalna šteta.

"Policijski službenici nastavljaju s kriminalističkim istraživanjem s ciljem pronalaska vozača i utvrđivanja svih bitnih činjenica vezanih za predmetni događaj", javljaju iz policije.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene