Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rezultati ankete

Pitali smo vas koji je najgori običaj na vjenčanjima, jedan odgovor daleko je najpopularniji

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Od mnoštva popularnijih ili manje popularnih običaja na vjenčanjima, odabrali ste jedan koji je, po vašem mišljenju, najgori od svih.

Najvažniji dan u životu, kako se nerijetko naziva vjenčanje, duboko je povezan s tradicijom. Svako vjenčanje sa sobom nosi i niz običaja od kojih su neki danas više ili manje primjereni.

Na društvenim mrežama pitali smo vas koji vam je od tih običaja - najgori

Kupovanje mlade jedan je od običaja koji bi mnogi rado preskočili. "Pa tko će je dati u zaborav", našalili su se ispod tog komentara.

Pročitajte i ovo Ilustracija odbile ga dvije luke Kruzer s 3000 putnika u karanteni: Strahuje se od opasne zarazne bolesti - plave smrti

Mnogi bi da se preskoči i čestitanje, fotografiranje s mladencima, pozivanje rodbine iz desetog koljena.

"Šopanje tortom", "Kasno janjetina dolazi", " Kad me matičar pitao pristajem li", "Kad shvatiš da je fajrunt i nema više cuge", "Kad se moram praviti da dajem novac u koverti, a zapravo je prazna", odgovori su koji su nas jednostavno osvojili.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na autocesti kod Karlovca - 4 Kod Karlovca Objavljeni strašni detalji nesreće na autocesti: Vozač ispao iz automobila i pao s vijadukta od 15 metara

Među više stotina odgovora nižu se običaji: skidanje podvezice, bacanje buketa, vlakić, unošenje mlade u kuću, 17 sljedova, darivanje, javno čitanje tko je što poklonio, hranjenje tortom.

Ipak, jedan se odgovor pojavio daleko najviše puta. Najgori običaj na vjenčanjima je, prema odgovorima naših čitatelja, upravo vjenčanje.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene