Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gužve u prometu

VIDEO/FOTO Pogledajte prizore kaosa u Zagrebu: Tramvaj izletio iz tračnica i sudario se s drugim

Aktualno Galerija Tramvaj iskočio iz tračnica i sudario se s drugim tramvajem na križanju Vukovarske ulice i Avenije Marina Držića u Zagrebu - 3 Tramvaj iskočio iz tračnica i sudario se s drugim tramvajem na križanju Vukovarske ulice i Avenije Marina Držića u Zagrebu - 3 Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX Tramvaj iskočio iz tračnica i sudario se s drugim tramvajem na križanju Vukovarske ulice i Avenije Marina Držića u Zagrebu - 1 Tramvaj iskočio iz tračnica i sudario se s drugim tramvajem na križanju Vukovarske ulice i Avenije Marina Držića u Zagrebu - 1 Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX Tramvaj iskočio iz tračnica i sudario se s drugim tramvajem na križanju Vukovarske ulice i Avenije Marina Držića u Zagrebu - 2 Tramvaj iskočio iz tračnica i sudario se s drugim tramvajem na križanju Vukovarske ulice i Avenije Marina Držića u Zagrebu - 2 Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX Gužva u prometu zbog nesreće u kojoj su sudjelovali tramvaji Gužva u prometu zbog nesreće u kojoj su sudjelovali tramvaji Foto: DNEVNIK.hr +7 Tramvaj iskočio iz tračnica i sudario se s drugim tramvajem na križanju Vukovarske ulice i Avenije Marina Držića u Zagrebu - 4 Galerija 1/12 >>
Na jednom od najprometnijih raskrižja u Zagrebu dogodila se prometna nesreća, a dodatne gužve u gradu izazivaju i radovi.

Na križanju Vukovarske i Držićeve u Zagrebu dogodila se u 7:33 u ponedjeljak prometna nesreća.

Tramvaj je izletio iz tračnica te se sudario s drugim tramvajem, kazali su iz zagrebačke policije za DNEVNIK.hr.

Nema ozlijeđenih u sudaru tramvaja 5 i 8, a tramvajski promet tim dijelom bio je u prekidu i stvarale su se velike gužve. Promet je normaliziran u 9:35.

Što se točno dogodilo i kolika je materijalna šteta, bit će poznato nakon što završi policijski očevid.

Servisne ekipe su odradile posao na terenu, kazali su iz ZET-a za DNEVNIK.hr.

I prošloga utorka došlo je do nesreće u kojoj je tramvaj ispao iz tračnica - tada na križanju Jagićeve i Hanuševe ulice.

Pročitajte i ovo Prometna policija, ilustracija Gužve Nesreće na autocestama: Na A3 i A4 vozi se uz ograničenja

Radovi na prometnicama

Dodatne gužve u prometu stvaraju i radovi na nekoliko zagrebačkih prometnica.

Raskrižjem Zagrebačka cesta – Ulica kneza Branimira u Sesvetama promet će biti otežan do ponedjeljka, 11. ožujka do 4 sata. Promet će se u navedenom razdoblju odvijati suženim dijelom kolnika (u smjeru istok-zapad jednim prometnim trakom) odnosno u nekim smjerovima bit će onemogućen. Zabranjeno će biti prometovanje iz Zagrebačke ceste u Ulicu kneza Branimira (smjer istok-jug), kao iz Ulice kneza Branimira prema ulici Dubrava (smjer jug – zapad).

Posebnu pozornost mole se da obrate pješaci, s obzirom na to da će se u zoni gradilišta kretati povećani broj teretnih vozila i opreme. Kako bi se na raskrižju izbjegla dodatna zagušenja, predloženi su obilazni pravci:

Iz smjera istok Zagrebačka – Ljudevita Posavskog – Slavonska avenija – Heinzelova – Ulica kneza Branimira i obratno, a iz smjera zapad: Dubrava – R. Škrnjuga – Ulica kneza Branimira – Aleja Javora – Platana – Čulinečka – Slavonska avenija – Ljudevita Posavskog – Zagrebačka.

Pročitajte i ovo Aleksej Navaljni U POZADINI Navaljni u nikad viđenom intervjuu teško optužio Zapad

Na raskrižju Jarunske ulice i Ulice A. Piazze izvodi se kružni tok. Za vrijeme radova, do ponedjeljka, 4. ožujka do 15 sati bit će onemogućeno kretanje vozilima kroz raskrižje, a obilazni pravac će biti: Jarunska – M. Haberlea – Horvaćanska cesta – Hrgovići – Jarunska i obratno.

Raskrižjem Ulice Republike Austrije/Hanuševa/Jagićeva bit će otežan promet do utorka 5. ožujka do četiri sata. Zbog izvođenja hitne sanacije oštećenja tramvajskog kolosijeka u raskrižju Ulice Republike Austrije/Hanuševa/Jagićeva, zauzet će se dijelovi kolnika dok će se promet odvijati po preostalom slobodnom dijelu.

Za vrijeme navedenih radova bit će onemogućeno skretanje iz Klaićeve ulice u smjeru juga.

Na Cesti Ivana Mažuranića (Kašina) bit će otežan promet do 14. ožujka. Radovi sanacije nogostupa traju 30 dana, a sav promet odvija se suženim dijelom kolnika.

Zbog sanacije željezničkog kolosijeka, koju izvodi HŽ infrastruktura, željezničko-cestovni prijelaz na Vodovodnoj ulici bit će zatvoren za sav promet do utorka, 27. 2. do 20,00 sati. Obilazni pravci za vrijeme radova bit će: Zagorska – Selska – Prilaz b. Filipovića – Vodovodna – Ilica – Selska – Zagorska – Vodovodna.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene