Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Karlovca

Objavljeni strašni detalji nesreće na autocesti: Vozač ispao iz automobila i pao s vijadukta od 15 metara

Prometna nesreća na autocesti kod Karlovca - 4
Prometna nesreća na autocesti kod Karlovca - 4 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Prometna nesreća na autocesti kod Karlovca - 4 Prometna nesreća na autocesti kod Karlovca - 4 Foto: DNEVNIK.hr Prometna nesreća na autocesti kod Karlovca - 3 Prometna nesreća na autocesti kod Karlovca - 3 Foto: DNEVNIK.hr Prometna nesreća na autocesti kod Karlovca - 2 Prometna nesreća na autocesti kod Karlovca - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Prometna nesreća na autocesti kod Karlovca - 1 Galerija 1/4 >>
Muškarac koji je poginuo u teškoj prometnoj nesreći na vijaduktu Drežnik ispao je iz vozila i pao s visine od oko 15 metara.

U prometnoj nesreći na A1 u smjeru Zagreba koja se dogodila u nedjelju iza 20 sati poginuo je 39-godišnji muškarac.

''Upravljajući osobnim automobilom zadarskih registarskih oznaka nije prilagodio brzinu kretanja uslijed čega dolaskom do dijela kolnika koji čini proširenje na vijaduktu udara prednjim desnim dijelom vozila u betonsku zapreku. Od jačine udarca automobil je odbačen u lijevo preko kolnika autoceste, nakon čega je udario u betonski zid centralnog pojasa autoceste te se vozilom popeo na betonski zid i nastavio se nekontrolirano kretati te vozilo pada u lijevu prometnu traku'', objavila je karlovačka policija detalje nesreće.

Očevidom je utvrđeno da vozač nije koristio sigurnosni pojas.

Pročitajte i ovo Odbjegli vlak u Indiji Pokrenuta istraga VIDEO Odbjegli vlak jurio 70 kilometara bez vozača

Pročitajte i ovo Ubijeni Jesse Baird i Luke Davies Optužen za dva ubojstva Traje potraga za tijelima voditelja i njegova dečka, ubio ih je policajac: Otkriveno što je ubojica radio satima nakon ubojstva

Neposredno nakon što se dogodila nesreća, vozač autobusa je na tom mjestu naišao na otpale dijelove s osobnog automobila te je autobusu puknula prednja guma. Srećom, bez posljedica.

Nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.

DNEVNIK.hr neslužbeno doznaje da je vozač prilikom udara ispao iz vozila i s visine od oko 15 metara pao između dvije kolničke trake vijadukta na travnatu površinu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene