Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgovorio predsjedniku

Plenković o Milanoviću: ''Meni se čini da je on tek sada shvatio na kakvoj je dužnosti, pa mu je strašno dosadno''

Zoran Milanović i Andrej Plenković
Zoran Milanović i Andrej Plenković Foto: DNEVNIK.hr
Premijer Andrej Plenković komentirao je izjavu predsjednika Republike Zorana Milanovića koji je kazao da doživljava kao kompliment komentar premijera da reciklira stvari oko neustavnosti Nacionalnog stožera.

"Meni se čini da je on tek sada shvatio na kakvoj je dužnosti, pa mu je strašno politički dosadno", rekao je za N1 premijer Andrej Plenković na izjavu predsjednika Zorana Milanovića da komplimentom smatra premijerov komentar kako reciklira stvari oko neustavnosti Nacionalnog stožera.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Zoran Milanović - 3 na Plesu Novinari pitali Jandrokovića je li tampon zona, a ubacio se Milanović: "On je prefit" Andrej Plenković, Zoran Milanović - 2 Na svečanom dočeku Rafalea FOTO/VIDEO "Nisam ga vidio": Pogledajte kako je izgledao prvi susret Plenkovića i Milanovića nakon izbora

"Plenkovićevu izjavu da je to reciklaža doživljavam kao kompliment. Sutra ćemo nositi recikliranu robu, dakle to je vrsta osviještenosti. Da, mi živimo u vremenu reciklaže, a posebno ako nekome treba deset puta ponavljati najočitije stvari", kazao je u utorak predsjednik Milanović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene