Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Revolucija u snimanju reklama

Snimaj s Antom za Tomato!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Okorjeli stručnjak za jeftino i dobro, Ante, pokrenuo je revoluciju u snimanju TV reklama, jer kako kaže, ovo što tamo neki snimaju na televizoru, ništa ne valja.

Kao najbolji redatelj svih vremena shvatio je da bez dobre glume nema ni dobre reklame, pa poziva sve one koji se smatraju dovoljno dobrima da se prijave, a gdje drugo nego na Fejsu: http://bit.ly/AnteTraziZvijezdu.

Pročitajte i ovo Palac gore za Palčiće - 4 vratimo palčiće u petrovu Sjajan uspjeh akcije za obnovu bolnice u Petrovoj, Ante i njegova sestra oduševljeni: "Mi ovo uopće nismo očekivali" Slika nije dostupna vratimo palčiće u petrovu Ovo je čudo, plakat ćete iako mislite da ste jaki: Ante dao loptu na aukciju i pokrenuo nezamislivu lavinu

Stoga ne gubite časa, pa do kraja mjeseca na Facebook stranici Nije Darinka, Ante je! započnite svoju buduću glumačku karijeru. Pet najboljih koji svoj video (kako izgovaraju rečenicu „Tko me to furt zove na moj Tomato“), dodaju u aplikaciju i skupe najviše čvaraka, automatski dobivaju ulogu u reklami za Tomato. A ostale odabire sam Ante, jer kako kaže, on ipak zna najbolje što valja a što ne valja kad je riječ o glumi. I reklamama.

Zato, ako si budući Kruz ili Stalone a još uvijek nisi stavio svoj video na fejs, poslušaj Antu: 'Pa zakaj još čekaš? Ajde, popni se na fejs, snimi se kako izgovaraš rečenicu „Tko me to furt zove na moj Tomato“ i dodaj video. Skupljaj čvarke i glumi sa mnom. Hollywood će bit mala beba za nas!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene