Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sanader: Pliva najboljem ponuđaču

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Država će svojih 18 posto dionica Plive prodati najboljem ponuđaču, a sva druga nagađanja ne treba uopće komentirati, izjavio je premijer Ivo Sanader na zajedničkoj konferenciji za novinare s predsjednikom danske Vlade Andersom Foghom Rasmussenom.

Sanader je izjavu dao odgovarajući na pitanje novinara je li bio na večeri krajem lipnja na kojoj je dogovorena prodaje Plive američkom Barru i hoće li država 18 posto svojih dionica prodati jedino njima.

Pročitajte i ovo Dražba vozila javna dražba Auto za 100 eura? Država se rješava svojih starih vozila, ima motora, kombija, kamion... Slika nije dostupna Sanader u Veroni imao tajni sastanak s Plivom?

"Država će prodati svoje dionice najboljem ponuđaču, a sve drugo je ja mislim potpuno bezvrijedno uopće komentirati. Mogu se samo nasmiješiti na te komentare i priče. Dakle, mi ćemo to pratiti, ne mi nego Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (HANFA)."

"Ono što ja želim reći ovdje da je najvažnije da cijeli proces... prodaje 18 posto dionica koje država ima u Plivi bude transparentan, da bude takav da se proda onome tko da najbolju ponudu."

"Budući da HANFA vodi taj proces, nikakve veze nemaju nikakve večere niti susreti s predstavnicima Plive ili sa zastupnicima, niti oni mogu na to utjecati", istaknuo je premijer Ivo Sanader.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene