Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poslovni uspjeh

Dva CME-ova najbolja formata fikcije prodana u Latinsku Ameriku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Ovo je važan korak za nas i sretni smo što će naše originalne serije biti adaptirane za tako zahtjevno i iskusno tržište za ovu vrstu sadržaja kao što je Latinska Amerika'.

CME-ev ekskluzivni prodajni agent, MediaPro Distribution, objavio je prodaju prava na dvije telenovele koje su stvorile i producirale CME-ove produkcijske kuće najvećoj medijskoj kompaniji na španjolskom govornom području, Televisa SA: klasičnu ljubavnu priču imena ‘Samo ljubav’, rumunjsku telenovelu koju je producirao Media Pro Pictures SA, a emitirala ACASA TV, kao i romantičnu dramsku seriju 'Larin izbor' koju je producirao Media Pro Audiovizual, a prikazivala Nova TV.

Pročitajte i ovo Parlamentarni izbori 2024. Nova tv d.d. Pravila - Izborna kampanja za izbor zastupnika u Hrvatski sabor Kuglolov - 1 Digitalni projekti Veliki uspjeh Nove TV: Kuglolov u finalu prestižnog natjecanja

>> Porasli prihodi CME-a

'Ovo je važan korak za nas i sretni smo što će naše originalne serije biti adaptirane za tako zahtjevno i iskusno tržište za ovu vrstu sadržaja kao što je Latinska Amerika. To dokazuje da naša strategija sadržaja djeluje, kao i da imamo najbolje scenariste, producente i talente u regiji što se očituje u vrlo kvalitetnim originalnim proizvodima koji lako mogu konkurirati međunarodnim produkcijama i distributerima', rekla je Claudia Stavrositu, voditeljica Međunarodne prodaje.

MediaPro Distribution je svjetski ekskluzivni prodajni agent lokalnih programa koje producira Central European Media Enterprises (CME). CME je medijska kompanija koja posluje na šest tržišta srednje i istočne Europe, područja na kojem živi otprilike 50 milijuna ljudi. CME-ove televizijske postaje nalaze se u Bugarskoj (bTV, bTV Cinema, bTV Comedy, bTV Action, bTV Lady i Ring.bg), Hrvatskoj (Nova TV, Doma i Nova World), Češkoj (TV Nova, Nova Cinema, Nova Sport, Fanda, Smichov, Telka i MTV Czech), Rumunjskoj (PRO TV, PRO TV International, Acasa, Acasa Gold, PRO Cinema, Sport.ro, MTV Romania i PRO TV Chisinau i Acasa Moldova), Slovačkoj (TV Markíza, Doma, Dajto i Fooor) i Sloveniji (POP TV, Kanal A, BRIO, OTO i KINO). CME također posjeduje Voyo, pan regionalnu video-on-demand uslugu. CME je dio NASDAQ Global Select tržišta i praške burze ('CETV').

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene