Obavijesti Video Pretražite Navigacija
otac ugušio djecu

Austrijanac svoj monstruozni čin najavio na Facebooku: "Čak mi niti moja braća iz masonske lože nisu htjela pomoći. Sad je kraj, zbogom"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac koji je noćas ugušio svoje troje djece objavio je pismo na društvenoj mreži.

U stanu u zagrebačkom naselju Mlinovi policija je u noćnim satima pronašla troje najvjerojatnije ugušene djece i njihova oca koji je pokušao počiniti samoubojstvo, doznaje se u subotu u policiji.

Pročitajte i ovo Masovno ubojstvo u Mladenovcu kod Beograda - 3 Mještani šute "Možda je Božja kazna!": Policija ispituje što se dogodilo s kućom ubojice iz Mladenovca Muškarac osumnjičen za otmicu priveden u zgradu Županijskog državnog odvjetništva - 3 Na parkiralištu u Petroviji Proširena istraga protiv 60-godišnjaka koji je oteo ženu u Istri: Poznato za što ga se tereti

U policiji kažu da je oko 2 sata u Mlinovima, temeljem zaprimljene informacije o najavljenom samoubojstvu, u stanu pronađen muškarac koji se pokušao ubiti zbog čega je prevezen u bolnicu.

Monstrum je prije nezapamćenog zločina ostavio oproštajno pismo na Facebooku. Radi se o austrijskom državljaninu, s hrvatskom adresom. 

"Zbogom svima. Napuštam vas jer ne mogu više. Ljubav mog života ostavila me jer je moja bivša žena bila vrlo loša prema njoj i jer nemam više novca.

Sve što sam pokušavao raditi zadnjih godinu i pol nije uspijevalo, a čak mi niti moja braća iz masonske lože nisu htjela pomoći. Na kraju mi nisu ni htjeli odgovarati na telefonske pozive.

Samo moji najbolji prijatelji su mi pomagali koliko su mogli. Ali sad, sad je kraj! Zato zbogom", napisao je ubojica na svojem profilu na društvenoj mreži. 

Navodno je taj status netko od njegovih prijatelja prijavio policiji koja je došla na mjesto zločina. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene