Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Turisti na meti

Zagrepčanki provaljeno u apartman, muškarac pokraden na plaži

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok turisti na srednjedalmatinskom području uživaju u čarima mora, jer temperatura zraka prelazi 32 stupnja Celzijeva, lopovi 'rade punom parom'. Njima vrućina 'ne škodi'.

Policija intenzivno traga za osobom koja je u subotu navečer, oko 20,40 sati provalila u apartman koji se nalazi u sklopu hotela Faros u Gradu Hvaru u kojem ljetuje 46-godišnja Gordana P. iz Zagreba. Lopov joj je ukrao gotovo sve što je ponijela na odmor: nakit, laptop, mobitel, mp4, fotoaparat, osobne stvari... Šteta je procijenjena na oko 15 tisuća kuna.

Pročitajte i ovo Ilustracija Doljani Uhićen časnik HV-a: Tjerao vojnike da mu grade kuću, prodavao mesing od uništenog streljiva... Ilustracija Pobjegao je Četvorica napala muškarca u Dubravi: Opljačkali ga, tukli, pucali na njega i ukrali mu BMW

>> Upali u kuću, probudili vlasnicu i oteli joj nakit

Jučer je na plaži u Makarskoj pokraden i 49-godišnji Zoran Š. , državljanin BiH. Nepoznati lopov iskoristio je njegovu nepažnju i, dok se Zoran kupao u moru, ukrao mu je torbicu u kojoj je bio novčanik, mobitel i osobni dokumenti. Pričinio mu je štetu veću od 20 tisuća kuna. Policija traga za lopovom. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene