Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drske krađe na području Zagreba

Upali u kuću, probudili vlasnicu i oteli joj nakit

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica razbojnika noćas oko 4:20 sati provalila su u obiteljsku kuću u Sesvetskom Kraljevcu, probudila 79-godišnju vlasnicu i ukrali joj nakit u vrijednosti od oko 2.000 kuna.

Zagrebačka policija je izvijestila da su u kuću u Cesarčevoj ulici razbojnici ušli nasilno otvorivši prozor u prizemlju. Zatim su probudili vlasnicu Z.P. i oduzeli joj dva dva lančića i privjesak te otišli nakon što su ispremetali stvari.

Pročitajte i ovo Ilustracija u vlastitom domu Ukrao supruzi 13 tisuća eura pa prijavio da su opljačkani: Sin ga razotkrio - "Žao mi je zbog svega" Studentski dom Stjepan Radić Neugodno iznenađenje Provaljeno u sobe u studentskom domu: Uprava SC-a ima neke sumnje, studenti su ogorčeni - "Gospodin zaštitar je izjavio da on ne bi ni zvao policiju"

U Velikoj Gorici, u Školskoj ulici, dvojica nepoznatih maskiranih počinitelja kasno sinoć su opljačkali maloljetnika otuđivši mu skupocjeni sat Rolex, mobilni uređaj iPhone, novčanik s novcem i osobnim dokumentima, sve skupa u vrijednosti od nekoliko desetaka tisuća kuna. Pritom su ga lakše ozlijedili, pa je maloljetniku liječnička pomoć pružena u velikogoričkom Domu zdravlja.

U poslovnici za otkup plemenitih kovina, koje su sve češća meta pljački, nepoznati je počinitelj, uz prijetnju vatrenim oružjem u Sesvetama u Ninskoj ulici od 28-godišnje zaposlenice otuđio više tisuća kuna. Postoje osumnjičenici, kriminalistička obrada je u tijeku, izvijestila je policija. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene