Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Diler pritvoren

Policija traga za dvojicom muškaraca: Trojac krao automobile po Zagrebu, kod jednog pronađeno 28,5 kilograma marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija prijavila je trojicu muškaraca starosti 41, 44 i 49 godina za krađe dva Land Rovera i jednog BMW, dok je kod 49-godišnjaka pronađeno i 28,5 kilograma marihuane namijenjene preprodaji.

Policija sumnja da su 41-godišnjak i 49-godišnjak krajem 2020. godine iz podzemne garaže u Bužanovoj ulici ukrali BMW u vlasništvu 32-godišnjakinje na kojeg su montirali nepripadajuće švicarske registarske oznake.

Pročitajte i ovo U kući na području Maksimira skrivao konoplju i psilocibinske gljive - 3 Dovršena istraga Pao diler u zagrebačkom Maksimiru: Nabavljao marihuanu i gljive pa ih preprodavao Pronađena droga u Zagrebu - 2 Prevozio marihuanu i hašiš Pao diler u Zagrebu: Prometna policija zaustavila ga zbog redovne kontrole, a onda su pretražili auto...

Ukradeni BMW je pronađen dva dana kasnije prilikom granične kontrole u Županji te je vraćen vlasnici.

Nadalje, 41-godišnjak i još jedna, za sada nepoznata osoba, zajedno su tijekom srpnja 2019. godine došli u Bednjansku ulicu. Tamo su provalili u automobil marke Land Rover zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu trgovačkog društva iz Zagreba, potrebnim alatom pokrenuli motor u automobilu i pobjegli.

Pronađena marihuana

Uz to, potvrđena je sumnja da su 41-godišnjak i 44-godišnjak ukrali početkom rujna u Reljkovićevoj ulici Land Rover varaždinskih oznaka u vlasništvu 58-godišnjaka. Oba Land Rovera pronađena su na području Zagreba nekoliko dana nakon otuđenja, nadodala je policija.

Policajci su pretražili stan 49-godišnjaka u Novom Zagrebu u kojem su pronašli 28,5 kilograma marihuane pakirane u 28 paketa. Materijalna šteta iznosi oko 815.000 kuna.

Nakon dovršenog krim istraživanja protiv trojice je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, s time da je 49-godišnjak pritvoren, dok se za 41-godišnjakom i 44-godišnjakom intenzivno traga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene