Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Postupak redovitim putem

Vinkovci: S prozora pucao iz puške, policija ga pustila na slobodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vinkovačka policija koja je uhitila 52-godišnjeg muškarca zbog sumnje na pokušaj ubojstva odustala je, nakon kriminalističke istrage, od takve kvalifikacije počinjenoga kaznenog djela.

Po riječima glasnogovornika vukovarsko-srijemske Policijske uprave Krunoslava Žgele, uhićenik je pušten na slobodu, a osumnjičen je za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, a postupak će se provesti redovitim putem.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Dalmaciji Tragedija u Makarskoj! Ženi pozlilo nakon što ju je muškarac gurnuo i udario joj psa, preminula je Policija Kod Bjelovara Konobarice se potukle u kafiću: Vlasnik samo gledao, pa i on dobio kaznu

Nakon svađe s 44-godišnjim Vinkovčaninom ispred kafića 'Minerva' sinoć u 20,10 sati, 52-godišnjak je s prozora obiteljske kuće ispalio hitac iz puške i pogodio zadnji dio range rovera vinkovačkih registarskih oznaka kojim je odlazio 44-godišnjak.

Žgela je za Hinu izjavio kako su povod svađi bile razmirice od prije između te dvojice Vinkovčana te kako se kriminalističkom istragom nije mogla utvrditi namjera da se počini ubojstvo. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene