Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije bilo ozlijeđenih

Buktinju je gasilo 30 vatrogasaca: U lučici kod Makarske izgorjela tri broda, šteta je velika

Tri broda izgorjela u lučici Ramova (Ivo Čagalj/PIXSELL) - 4
Tri broda izgorjela u lučici Ramova (Ivo Čagalj/PIXSELL) - 4
Aktualno Galerija Tri broda izgorjela u lučici Ramova (Ivo Čagalj/PIXSELL) - 4 Tri broda izgorjela u lučici Ramova (Ivo Čagalj/PIXSELL) - 4 Tri broda izgorjela u lučici Ramova (Ivo Čagalj/PIXSELL) - 5 Tri broda izgorjela u lučici Ramova (Ivo Čagalj/PIXSELL) - 5 Tri broda izgorjela u lučici Ramova (Ivo Čagalj/PIXSELL) - 3 Tri broda izgorjela u lučici Ramova (Ivo Čagalj/PIXSELL) - 3 Tri broda izgorjela u lučici Ramova (Ivo Čagalj/PIXSELL) - 2 Tri broda izgorjela u lučici Ramova (Ivo Čagalj/PIXSELL) - 2 +0 Tri broda izgorjela u lučici Ramova (Ivo Čagalj/PIXSELL) - 1 Galerija 1/5 >>
Policija će uzrok požara, u kojemu su u potpunosti izgorjela tri broda, utvrditi očevidom

U požaru koji je u petak ujutro buknuo u lučici Ramova u Krvavici kod Makarske izgorjela su tri broda, nitko nije ozlijeđen, ali se procjenjuje da će materijalna šteta biti velika, doznaje Hina od vatrogasaca.

Pročitajte i ovo Požar u Ščitarjevskoj ulici u Zagrebu - 3 Buktinja FOTO Dramatična večer u Zagrebu: Gorjele susjedne kuće, vatrogasci morali otvarati krovove Posljedice požara - 2 Sumnjivi požari Čak 50 požara gorjelo u isto vrijeme, uključila se i policija: "Svi elementi ukazuju na to"

Vatra je buknula u 4.10 sati prvo na 13-metarskom brodu na kojem je bio muškarac koji je spavao, ali je na vrijeme napustio plovilo i pozvao vatrogasce. Kako se vatra širila, zahvatila je i dva susjedna usidrena broda duljine šest metara od kojih je jedan bio gumenjak.

"Nema ozlijeđenih s tim da je šteta velika jer je brod od 13 metara u potpunosti izgorio, a izgorjela su i ostala dva broda. Imali smo prijetnju da će se vatra proširiti i na ostale brodove u lučici, ali smo vatru uspjeli ugasiti. Požar je izbio na najvećem brodu, pa se vatra širila na ostale brodove. Na gašenju je radilo 30 vatrogasaca s pet vozila iz tri dobrovoljna vatrogasna društva", rekao je glavni vatrogasni zapovjednik Dražen Glavina u izjavi za Hinu.

Jutros će policija na mjestu događaja obaviti očevid kako bi se utvrdilo koji je uzrok požara. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene