Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KOD VARAŽDINA

Užas na cesti: Pregazio 48-godišnjaka i pobjegao, policija traži vozača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Varaždinska policija traži vozača koji je pregazio pješaka i pobjegao. Nesreća se dogodila u noći s petka na subotu.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u noći s petka na subotu u Vinogradskoj ulici u Svetom Iliji, smrtno je stradao 48-godišnji muškarac, a vozač koji ga je pregazio, pobjegao je s mjesta nesreće, izvijestila je u subotu varaždinska policija.

"Kako je utvrđeno očevidom, 48-godišnjak je najvjerojatnije gurao bicikl uzbrdo s desne strane kolnika, a nije imao reflektirajuće oznake. U jednom je trenutku na njega, najvjerojatnije prednjim desnim dijelom naletjelo za sad nepoznato vozilo crvene boje te ga odbacilo na asfaltirani prilaz dvorištu", navodi se u policijskom priopćenju.

Pješak je preminuo na mjestu događaja, a nepoznati vozač je otišao, a da nije pružio pomoć stradalom, niti o događaju obavijestio policiju i hitnu pomoć.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OČEVID U TIJEKU FOTO Teška prometna nesreća blizu Čakovca: Vozila se sudarila pa pokosila dva pješaka. Jedan je smrtno stradao, navodno je riječ o djetetu

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna zatvorena kapucinska cesta Teška nesreća u Dubravi: Sudarila se tri automobila, ima više ozlijeđenih

Policijski službenici provode intenzivne mjere traganja vozačem te mole građane koji imaju saznanja o prometnoj nesreći da se jave u Postaju prometne policije Varaždin u Kolodvorskoj ulici u Varaždinu ili na broj telefona 192, odnosno 042/372-404.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene