Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaznena prijava

Ukrajinac divljao po cesti: Bježao policiji, projurio kroz crveno, skrivio nesreću

Ilustracija
Ilustracija Foto: Davor Zunic/Cropix
Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela obijesne vožnje u cestovnom prometu protiv 32-godišnjaka će Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu biti podnesena kaznena prijava.

Policajci su nad 32-godišnjim državljaninom Ukrajine proveli kriminalističko istraživanje zbog obijesne vožnje u cestovnom prometu.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je 3. travnja 32-godišnji državljanin Ukrajine, koji je upravljao automobilom poljskih nacionalnih oznaka, kao sudionik u cestovnom prometu iz obijesti teško kršio prometne propise i na kraju prouzročio prometnu nesreću.

Muškarca su policajci od mjesta Budačka Rijeka više puta radi kontrole pokušali zaustaviti, ali on se oglušio na njihove naredbe te kršeći prometne propise i ugrožavajući druge sudionike u prometu, kao i živote petero putnika koje je prevozio, nastavio vožnju kroz mjesta Tušilović, Ladvenjak i Belajske Poljice do Duge Rese.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija objavila detalje Ima 17 godina, u istom danu automobilom je prouzročio dvije prometne nesreće i oba puta pobjegao

Pročitajte i ovo Stop policija (Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Kakva bahatost Vrijeđala policajce koji su zbog bure preusmjeravali promet: Odbila dati dokumente i onda stisnula papučicu gasa

Tamo je prouzročio prometnu nesreću. Tu je udario u automobil karlovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 54-godišnjak i pješice pobjegao s mjesta nesreće.

No, policajci su ga ubrzo pronašli i uhitili.

Tijekom vožnje, osim što se nije zaustavljao na policijske naredbe, vozač je divljao državnoj cesti, pretjecao kolonu vozila, prošao kroz crveno svjetlo na semaforu te vozio sredinom dviju prometnih traka i po nogostupu.

Kod vozača je utvrđena prisutnost droge u organizmu.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela obijesne vožnje u cestovnom prometu protiv 32-godišnjaka će Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu biti podnesena kaznena prijava.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene