Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakva bahatost

Vrijeđala policajce koji su zbog bure preusmjeravali promet: Odbila dati dokumente i onda stisnula papučicu gasa

Stop policija (Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
Stop policija (Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
Njemica koja je vozila kombi njemačkih registarskih oznaka odbila je zbog bure vožnju nastaviti obilaznim pravcem te vrijeđala policajce.

U utorak u poslijepodnevnim satima u Gračacu zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, jakih udara bure, za vrijeme kad je državnom cestom DC-27 promet bio dozvoljen samo za osobna vozila, policajci su na raskrižju državnih cesta DC-27 i DC-50 regulirali i preusmjeravali promet.

Tom su prilikom u 18:13 zaustavili kombi Mercedes njemačkih registarskih oznaka.

Pročitajte i ovo Krčki most Život na otoku Tko je i zašto ukinuo važan uređaj za mjerenje na Krčkom mostu? ''Hoće li nam sada ukinuti i besplatan prolaz?''

Pročitajte i ovo Intervencija na Selskoj cesti - 2 Problemi u prometu FOTO Zima u travnju: Orkanska bura odnijela dio fasade, vatrogasci uklanjali stabla, ponegdje pada snijeg

Nakon što su vozačicu upozorili da je promet državnom cestom DC-27 prema Obrovcu ograničen te da vožnju treba nastaviti obilaznim pravcem, ona je započela s vrijeđanjem i omalovažavanjem policajca. Odbila je dati dokumente te je vozilom naglo nastavila vožnju cestom prema Obrovcu.

Policajci su je ubrzo zaustavili na području Policijske postaje Benkovac-Obrovac. Utvrđeno je kako je vozilom upravljala 54-godišnja državljanka Njemačke, koja je prekršajno sankcionirana zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene