Ubojstva u Slavonskom Brodu su povezana (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL)
Ubojstva u Slavonskom Brodu su povezana (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL)

Iz policije demantiraju novinske napise da je pri usmrćenju dvojice muškaraca korišten odvijač. Budući da je istraga u tijeku, nisu mogli potvrditi je li policija već pritvorila osumnjičene za ubojstvo.


Iz Policijske uprave brodsko-posavske danas su potvrdili kako postoji sumnja u povezanost dvaju ubojstava u Slavonskom Brodu

"Možemo potvrditi da postoji sumnja da su ovi događaji povezani", izjavila je Kata Nujić, glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske. Policija istražuje više osoba osumnjičenih za ubojstvo dvojice muškaraca, čija su trupla pronađena u ponedjeljak na odvojenim lokacijama.

Zbog tijeka istrage, glasnogovornica nije mogla potvrditi je li policija već pritvorila osumnjičene za ubojstvo dvojice muškaraca. Iz policije demantiraju novinske napise da je pri usmrćenju dvojice muškaraca korišten odvijač.

Policija je u ponedjeljak najprije dobila dojavu o pronalasku mrtvog 49-godišnjeg muškarca, a samo pet sati kasnije prijavljena je smrt i 80-godišnjaka. Mrtvi muškarci pronađeni su u svojim kućama koje su udaljene petstotinjak metara. (Hina)