Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šteta oko 50,000 kuna

U Splitu opljačkani Šveđanin i Australac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U razmaku od pola sata u Splitu su noćas opljačkana dva turista. Šteta se procjenjuje na 53 tisuće kuna.

U subotu ujutro, oko 5 sati, u ulici VIII Mediteranskih igara na splitskom Poljudu, u blizini popularnog kluba Vanilla grupica mlađih muškaraca opljačkala je 33-godišnjeg Karla Tobiaja H., državljanina Švedske.

Pročitajte i ovo Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..." Maltretiranje djevojke u Splitu Kriminalistička obrada u tijeku Dvije nasilnice iz Splita noć provele u policijskoj postaji: Prijeti im visoka kazna

Policiji je prijavio kako su mu prišli, zaprijetili nožem i na engleskom jeziku zatražili da im preda novac. Izjavio je kako su mu ukrali novac te iznimno vrijedan sat i prsten. Švedski turist procijenio je štetu na više od 50 tisuća kuna, a policija traga za razbojnicima.

Pola sata ranije, oko 4.30 sati na Bačvicama je opljačkan 23-godišnji australski državljanin. Splitskoj policiji ispričao je kako su ga na Jadranskom mostu kod plaže na Bačvicama napala dvojica muškaraca. Ukrali su mu novčanik i mobitel.

U napadu nije ozlijeđen, a procijenio je kako mu je pričinjena šteta od oko tri tisuće kuna. Policija provodi izvide pokušavajući otkriti napadače, pljačkaše. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene