Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Popravljali klima uređaj

Snažna eksplozija u Splitu: Ozlijeđena tri muškarca, jedan u kritičnom stanju

Spinčićeva ulica u Splitu (Screenshot: Google Maps)
Spinčićeva ulica u Splitu (Screenshot: Google Maps)
Aktualno Galerija +0 Spinčićeva ulica u Splitu (Screenshot: Google Maps) Galerija 1/1 >>
Oko 17:25 sati Split je zatresla eksplozija. Ozlijeđene su tri osobe

Prema prvim informacijama do eksplozije je došlo oko 17:25 sati na zadnjem katu stambene zgrade u Spinčićevoj ulici, zbog čega su na teren poslani vatrogasci, Hitna medicinska pomoć i policija.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet

U eksploziji su ozlijeđena trojica muškaraca. Jedan radnik je navodno lakše ozlijeđen, a dva su teže. Od dva teže ozlijeđena radnika, jedan je u kritičnom stanju, a liječnici se bore za njegov život.

Neslužbeno se doznaje da su muškarci radili na vanjskim jedinicama klima uređaja i da su ih nakon eksplozije sa zadnjeg kata stambene zgrade spustili vatrogasci, te su ih preuzeli djelatnici Hitne medicinske pomoći. Također se neslužbeno doznaje da su ozlijeđena dvojica radnika tvrtke koja se bavi postavljanjem i čišćenjem klima uređaja.

Sve se dogodilo na zgradi preko puta bolnice Firule, na krovu zgrade popravljao se klima uređaj na plinski pogon. Jedan je ozlijeđeni imao tešku ozljedu noge, dovezli su ga s krvarenjem noge i u nesvijesti, drugi je također bio poprilično ozlijeđen, a treći je izgubio sluh od te eksplozije.

Stanari svjedoče da je eksplozija bila strašna, kažu kako su im pala svjetla sa stropa. Najstrašnije je to što su dijelovi instalacije padali okolo i moglo je doći do više ozljeda.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene