Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tramvaj pokupio pješaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
59-godišnji Ivica P. zadobio je ozljede glave opasne za život nakon što je na njega na pješačkom prijelazu na raskrižju Ilice i Gundulićeve jučer ujutro naletio tramvaj broj 1 kojim je upravljala 33-godišnja vozačica Č. V. Ozlijeđeni pješak hitno je prevezen u Kliniku za traumatologiju gdje je nakon operacije, zbog težine ozljeda, priključen na aparate za održavanje života.

Ozlijeđeni pješak hitno je prevezen u Kliniku za traumatologiju gdje je nakon operacije, zbog težine ozljeda, priključen na aparate za održavanje života.

Pročitajte i ovo Ilustracija preusmjerene linije FOTO Iskočio tramvaj iz tračnica, ovakve gužve dugo nisu viđene Sanacija tramvajske naponske mreže Stanje sanirano oko 18:30 Tramvaji ne voze centrom Zagreba: Kod Glavnog kolodvora oštećena je naponska mreža

Šokiranoj vozačici ZET-ova tramvaja na mjestu nesreće također je pozlilo pa je zatražila psihološku pomoć. Prema policijskom izvješću, vozačica nije vozila prebrzo, ali nije stigla zakočiti pa ostaje nejasno je li pješak neoprezno i naglo izletio na pješački prijelaz ili vozačica nije obratila pozornost na vrijeme.

Teška nesreća u samom centru uzrokovala je jednosatnu blokadu tramvajskog prometa iz smjera istoka, pa je sav promet od Trga burze preusmjeren na Glavni kolodvor. Na mjesto nesreće izašla je i policija koja je obavila očevid. 

"Vozilo se kretalo takvom brzinom da ne ugrožava pješake, ali brzinom kojom vozačica nije stigla zakočiti i izbjeći sudar s pješakom Ivicom P.",  stoji u policijskom izvješću, u kojem se navodi i da je nesretnik od siline udara odletio na tračnice suprotnog smjera gdje je glavom udario u beton. 

"Unesrećeni je dovezen u bolnicu s teškim tjelesnim ozljedama i teškim ozljedama glave zbog čega je trenutačno u životnoj opasnosti. Priključen je na aparate za održavanje života i njegovo se stanje vjerojatno neće mijenjati sljedećih pet dana", rekao je dežurni liječnik na Odjelu traumatologije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene