Obavijesti Video Pretražite Navigacija
službe na terenu

FOTO/VIDEO Teška prometna nesreća na Poljudu: Automobil probio ogradu i pao sa šetnice, tri osobe teško ozlijeđene

Aktualno Galerija Nesreća kod Poljuda Nesreća kod Poljuda Foto: Dalmacija Danas Prometna nesreća kod Poljuda - 1 Prometna nesreća kod Poljuda - 1 Foto: Dalmacija Danas Prometna nesreća kod Poljuda - 2 Prometna nesreća kod Poljuda - 2 Foto: Dalmacija Danas Prometna nesreća kod Poljuda - 3 Prometna nesreća kod Poljuda - 3 Foto: Dalmacija Danas +2 Prometna nesreća kod Poljuda - 4 Galerija 1/7 >>
Teška prometna nesreća dogodila se u blizini splitskog Poljuda.

Automobil je probio zaštitnu ogradu te je pao sa šetnice oko stadiona ispred ulaza u službene prostorije. U vozilu su se nalazile tri osobe koje su teško ozlijeđene.

Na teren su izašli djelatnici hitne medicinske pomoći, vatrogasci i policija. Osobe su prevezene na pružanje liječničke pomoći u splitsku bolnicu. Prema prvim informacijama teško su ozlijeđeni, izvijestili su iz PU splitsko dalmatinske.

Zamjenica općinskog državnog odvjetništva rukovodit će očevidom na mjestu događaja uz asistenciju policije.

Policija moli svjedoke događaja da osobno pristupe u Postaju prometne policije u Splitu na adresi Put Plokita 81 ili da nazovu na brojeve telefona 504-036 ili 504-010.

Neslužbeno se kao mogućnost uzroka nesreće navodi utrka dva automobila od kojih je jedan pao s visine odnosno sa šetnice. Neki svjedoci su prije pada automobila vidjeli i čuli da se vozila utrkuju nakon čega se dogodila nesreća.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene