Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Strava u Međimurju: Pronašli obješene oca (25) i dijete (2)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U međimurskom mjestu Gornjoj Dubravi popodne su pronađena obješena mrtva tijela 25-godišnjaka i djeteta, doznaje se u policiji.

Policija je zaprimila poziv oko 16:20 sati da su u gospodarskom objektu u tom mjestu pronađena obješena mrtva tijela 25-godišnjaka i djeteta, rekao je glasnogovornik Policijske uprave međimurske Zdravko Kolarić.

U tijeku je očevid kojeg obavlja zamjenica županijskog državnog odvjetnika iz Varaždina te će se više informacija znati nakon obdukcije, koja će se obaviti noćas ili sutra ujutro, dodao je Kolarić.

Neslužbeno se doznaje da je otac objesio dvogodišnjeg sina i zatim počinio samoubojstvo vješanjem. Navodno su 25-godišnjak i njegova supruga, koji mjesec dana žive odvojeno, imali bračnih razmirica. (Hina)

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene