Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp

Jedno je dijete u Švicarskoj uspjelo preživjeti nakon što je automobil na njega naletio čak dvaput u kratkom vremenu, izvijestila je u subotu policija.


Vozač je u petak navečer preparkirao svoje vozilo na drugo mjesto u gradu Oberentfeldenu, pri čemu je naletio na dvogodišnjaka koji je u blizini automobila vozio bicikl.

Vezani članci Njemačka policija, ilustracija Tragedija u Njemačkoj: U stravičnoj nesreći poginuo Hrvat, prignječio ga kamion Koronavirus u Švicarskoj I oni se predali pred trećim valom: Zatvaraju trgovine, kafiće i restorane do kraja veljače

Kad je dječakova majka vrisnula i tako upozorila 53-godišnjeg vozača on je automobilom krenuo unatrag te ponovno prešao preko dvogodišnjaka, rekao je za dpa glasnogovornik policije Adrian Bieri.

Dječak je zadobio prijelome više kostiju, no nakon naleta automobila ostao je kontaktibilan i pri svijesti, rekao je glasnogovornik.

Na fotografiji automobila vidi se da je vozač očistio samo mali dio vjetrobranskog stakla od leda zbog čega mu je preglednost bila smanjena.

Odmah mu je oduzeta vozačka dozvola.