Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ćiro se sudario s vatrogascima

'Vrti mi se u glavi, idem švicarskom doktoru'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neopreznom vožnjom na izlazu s autoceste A6 kod čvora Oštrovica, vozač kamiona udario je u Mercedes švicarskih registarskih oznaka. Dnevnik.hr doznaje kako se radilo o sudaru u kojem su sudjelovali Miroslav Ćiro Blažević i vatrogasno vozilo.

Ćiro je rekao kako su mu na mjestu nesreće odmah svi priskočili u pomoć, tko god je mogao, i svima lijepo zahvaljuje. S obzirom da je moglo biti mnogo gore, dobro je i prošlo. Ipak, boli ga kuk, a još gore je stanje s glavom. Ima mučnine i tjera ga na povraćanje. S obzirom na to, posavjetovao se s prijateljem liječnikom iz Basela. A on mu je preporučio da ode na pregled glave kod jednog stručnjaka u Zürichu. Ćiro je odmah otputovao u Zürich, gdje ga tijekom dana čeka specijalistički pregled.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena Ilustracija Kolona do naplatnih kućica Lančani sudar i požar automobila na Karlovačkoj: Stvorila se ogromna gužva, HAK poslao upozorenje vozačima

Nesreća se dogodila u subotu između 12 i 13 sati.

Nesreću, koja se dogodila u subotu između 12 i 13 sati, prema riječima glasnogovornika Tomislava Veršića, uzrokovao je 32-godišnji vozač kamiona marke TAM, koji je na izlazu prema naplatnim kućicama, iz nepoznatog razloga htio polukružno okrenuti iz desnog traka ceste. Kako nije pazio ima li vozila iza njega, udario je prednjim krajem kamiona u Mercedes, kojeg je vozio 75-godišnjak.

Policija nije otkrila identitete vozača, no doznali smo kako je ukupna materijalna šteta počinjena u prometnoj nesreći procijenjena na 15.000 kuna. Vatrogasno vozilo kretalo se brzinom od 30 kilometara na sat prilikom poluokretanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene