Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Šest osoba teško ozlijeđeno u prometnoj nesreći kod Žrnovice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kod Žrnovnice jutros teška prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđeno šest osoba. Liječnici se bore za život 29-godišnje žene i 12-godišnje djevojčice. Od siline udara jedan je automobil sletio s ceste, a drugi u dvorište obiteljske kuće.

Klizava mokra cesta od Splita prema Žrnovnici, nešto brža vožnja i mirno jutro se za šest ljudi koji su ovdje stradali pretvorilo se u pakao. Nakon stravičnog sudara 29 - godišnja vozačica Mazde sletjela je niz cestu, a terenac Toyota je odbačen u dvorište obližnje kuće. U sudaru je i treći automobil sletio sa ceste.

Pročitajte i ovo Ilustracija 24-godišnji recividist Uhićen motorist u čijoj je potjeri stradao policajac: Ima čak 62 prijave zbog 154 prometna prekršaja Frontalni sudar u Varaždinu završio očevid FOTO Doznajemo detalje frontalnog sudara u Varaždinu, auto vozio maloljetnik

Nakon očevida sudac je utvrdio kako je sudar skrivila djevojka u Mazdi. Ona je najteže ozljeđena, tijelo joj je ostalo posve zarobljeno u limu koji su rezali vatrogasci, no i 12 - godišnja djevojčica iz Toyote jako je teško ozljeđena i nalazi se na intezivnoj njezi splitske bolnice.

Lokalna cesta je kažu mještani prava katastrofa i za vozače i pješake. Nesreće se događaju gotovo serijski. I prije godinu dana u dvorište obitelji Rogić uletio je jedan automobil.

Vučne službe ovdje nažalost i prečesto imaju posla. Mještani se nadaju da će ova strašna nesreća natjerati odgovorne da postave bolju signalizaciju i konačno izgrade nogostup za pješake.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene