Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozač u pritvoru

Rodbina potvrdila identitete poginulih kod Okučana: Najstarija osoba imala je 26, a najmlađa samo 17 godina

Nesreća kod Okučana - 1
Nesreća kod Okučana - 1 Foto: DNEVNIK.hr
Rodbina je potvrdila identitete osoba poginulih u prometnoj nesreći na autocesti A3, te su i preuzeli tijela četvorice poginulih državljana Sirije u dobi od 17, 20, 21 i 26 godina, javila u je u petak kasno navečer brodsko-posavska policija.

Poginuli su u teškoj prometnoj nesreći koja se prije pet dana dogodila na A3, kod Okučana kada se prevrnuo kamion sa više od 20 migranata iz Sirije. Među njima je bilo dvoje djece. Četvero ljudi je poginulo, ostali su ozlijeđeni.

Pročitajte i ovo Branko Skorić o urušavanju mosta Za Dnevnik Nove TV Kapetan Skorić o detaljima udara broda u most u Baltimoreu: "Došlo je do panike kad su vidjeli što se događa" Srušio se most u Baltimoreu - 4 Tragedija u Baltimoreu VIDEO Jedna osoba preminula, sve je manje nade za nestale u rijeci: Otkriveno zašto se brod zabio u most

Osumnjičeni 42-godišnji vozač teretnog automobila predan je pritvorskom nadzorniku, a potom i Županijskom državnom odvjetništvu na daljnje postupanje. Dobio je i kaznenu prijavu.

"Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i kaznenog djela protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u Republici Hrvatskoj", pojašnjavaju u policiji.

Vozač kamiona u četvrtak je pušten iz Opće bolnice "Dr. Josip Benčević" u Slavonskom Brodu. I dalje tvrdi da nije znao da vozi migrante.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene