Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginule četiri osobe

Vozač kamiona koji se prevrnuo kod Okučana pušten iz bolnice, i dalje tvrdi da nije znao da vozi migrante

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač kamiona koji se u noći na ponedjeljak 22. ožujka prevrnuo na autocesti A3 kod Okučana, pri čemu je poginulo četvero migranata, u četvrtak je pušten iz Opće bolnice "Dr. Josip Benčević" u Slavonskom Brodu.

Nakon otpusta 42-godišnjeg vozača preuzeli su policijski službenici PU brodsko-posavske. Vozač je predan pritvorskom nadzorniku.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu

"Danas tijekom dana bit će predan Županijskom državnom odvjetništvu, a potom i sucu istrage koji će odlučiti od daljnjem postupanju", kazao je za DNEVNIK.hr Damir Brezić iz PU brodsko-posavske.

Doznajemo i da vozač i dalje tvrdi kako za 23 migranta u prtljažnom prostoru kamiona nije znao. Među migrantima je bilo i dvoje djece u dobi od oko 10 godina.

U bolnicu u Novoj Gradiški prevezeno je 11 ozlijeđenih te su se svi izjasnili kao državljani Sirije. Još po četiri ozlijeđene osobe odvezene su u bolnice u Slavonskom Brodu i Pakracu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene