Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Da se domogne doplatka

Strava u Rijeci: Mrtvu majku 4 godine skrivao u stanu, tijelo pokrio otpadom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac koji je četiri godine u stanu skrivao tijelo svoje majke nije u Hrvatskoj te će mu se suditi u odstustvu.

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci podiglo je optužnicu protiv muškarca (49) kojeg se tereti da je od 2013. do 2017. godine u stanu skrivao tijelo svoje majke koje je prekrio dekama i otpadom da bi od nadležnog centra za socijalnu skrb u njezino ime preuzimao doplatak za pomoć i njegu u mjesečnom iznosu od 500,00 kuna.

Pročitajte i ovo Rafael Krešić i Dina Čevid "Bit će teško dokazati optužbe" Odvjetnik upozorio na probleme u slučaju Matanić: Otkrio sljedeće poteze policije i tko može podnijeti kaznenu prijavu Kaznena prijava protiv redatelja Dalibora Matanića - 1 DORH istražuje Pala je prva kaznena prijava u slučaju Dalibora Matanića: "Sve te žrtve će ostati obilježene za ostatak svog života"

Tereti ga se da je  do rujna 2017. godine pribavio novčani iznos od 24.000,00 kuna a na teret mu se stavlja  i da je u rujnu 2017. godine izazvao požar u stanu.

"Budući da je okrivljenik nedostupan nadležnim tijelima Republike Hrvatske, predloženo je da se okrivljeniku sudi u odsutnosti na temelju odredbe članka 402. st. 3. Zakona o kaznenom postupku", poručuju iz državnog odvjetništva. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene