Policajci ispred kuće (Foto: Arhiva/Davor Puklavec/PIXSELL)
Policajci ispred kuće (Foto: Arhiva/Davor Puklavec/PIXSELL) Foto: Arhiva/Davor Puklavec/PIXSELL

Nevjerojatan incident dogodio se u Virju, u kojem je muškarac (50) prvo nasrnuo na suprugu, potom je izvrijeđao i pljunuo policajce, a povrh svega, još je bio i teško alkoholiziran. Nakon svega, sud mu je odredio kaznu koja, osim što zvuči nestvarno, zapravo uopće nema svrhu sprječavanja svega netom navedenog ponašanja.


Policija je u mjestu Virje u subotu navečer intervenirala po dojavi o obiteljskom nasilju te je zatekla pijanog muškarca (50) koji je napadao suprugu. Nakon što su policajci ušli u dvorište, muškarac ih je stao vrijeđati i odbijao je smiriti se.

Vezani članci Konferencija za medije Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije - 7 Šef sisačko-moslavačke policije o dojavama da ima krađa na razrušenom području: "Sve smo ih provjerili i utvrdili da nisu točne" Katharina Gamlemshaug Andresen može se smatrati sretnom ženom što je platila 'samo' 195 tisuća kuna (FOTO: YouTube/Screenshot) Tako se vani neposlušne uči pameti: Zbog vožnje u pijanom stanju je kažnjena sa 195 tisuća kuna!

"Koji si ti k***c? Šta radiš na mojoj imovini, govno jedno policijsko!", rekao je jednom policajcu, usput mu opsovavši i majku, dok je drugom pljunuo u lice, piše Podravski list.

Kako se aktivno opriao, policajci su ga vezali lisičinama i priveli u postaju, gdje mu je naknadno izmjereno 1,79 promila alkohola u krvi. Zadržan je na triježnjenju u postaji.

Policija je redovnim putem podnijela prekršajnu prijavu protiv nasilnog 50-godišnjaka koprivničkom sudu.

Sutkinja mu je odredila kaznu od 750 kuna, no kako je proveo noć na triježnjenju u pritvoru, kazna mu je smanjena na 150 kuna. Navedeni nasilnik ima i opciju platiti 100 kuna odjednom (dvije trećine kazne), čime bi mu se računalo da je kaznu u potpunosti platio. Povrh toga, treba platiti još 100 kuna sudskih troškova.