Obavijesti Video Pretražite Navigacija
završena istraga

Policija objavila tko je skrivio tešku željezničku nesreću kod Rajića, u kojoj su poginule tri osobe

Sudar vlakova kod Novske - 5
Sudar vlakova kod Novske - 5 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Sudar dvaju vlakova Sudar dvaju vlakova Foto: DNEVNIK.hr Sudar vlakova kod Novske Sudar vlakova kod Novske Foto: Dnevnik Nove TV Sudar vlakova kod Novske - 5 Sudar vlakova kod Novske - 5 Foto: DNEVNIK.hr +0 Sudar vlakova kod Novske - 3 Galerija 1/4 >>
Prošle godine u rujnu dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je putnički vlak naletio na teretni. Policija je objavila uzrok nesreće po završetku kriminalističkog istraživanja.

Policijska uprava sisačko-moslavačka otkrila je uzrok teške prometne nesreće na području Novske u blizini mjesta Rajić u kojoj su poginule tri osobe, a još ih je 11 bilo ozlijeđeno. 

"Utvrđeno je da je uzrok željezničke nesreće nepropisno postupanje strojovođe putničkog vlaka koji nije zaustavio vlak na crvenom signalu", kazali su iz policije i dodali da je riječ o kaznenom djelu Ugrožavanje posebnih vrsta prometa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NESREĆA KAKVA SE NE PAMTI VELIKA GALERIJA Prevrnuti vagoni, razbacani dijelovi opreme i tereta, samo su dio tragedije u kojoj je poginulo troje ljudi

Putnički vlak je u kasnim večernjim satima 9. rujna naletio na teretni koji je stajao. Poginule su tri osobe, dvojica zaposlenika HŽ-a i 17-godišnji mladić, a ozlijeđeno je 12 osoba.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene