Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ponovno se potukli hrvatski i srpski učenici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vukovarsko-srijemska policija priopćila je danas kako je ispred zgrade Prve srednje škole u Vukovaru jučer oko 17,30 sati došlo do verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba učenika podijeljenih po nacionalnoj osnovi.

Tijekom svađe, jedni druge provocirali su pjevanjem pjesama - učenici hrvatske nacionalnosti pjevali su "Moju domovinu", a srpske "Đurđevdan", doznaje se u policiji.

Pročitajte i ovo Otac i sin si međusobno zapalili ležajeve uoči Božića Otac i sin se posvađali pa jedan drugome zapalili ležajeve: "Iznio je kutnu garnituru i bacio ju na vatru gdje je već gorio njegov krevet" Ilustracija lakše ozljede Nasilje na sjeveru Hrvatske: Nožem napala 22-godišnjakinju, ima više ubodnih rana i porezotina

Nakon svađe i provociranja došlo je i do fizičkog sukoba u kojemu je jedan od učenika (1991.) lakše ozlijeđen, kaže se u priopćenju. Njega je, kako je utvrđeno, ozlijedio učenik (1988.) koji je bio u alkoholiziranom stanju, protiv kojega će policija podnijeti kaznenu prijavu općinskom državnom odvjetniku za mladež u Vukovaru.

Protiv dvojice sudionika u sukobu bit će podnesen i zahtjev za
pokretanjem prekršajnog postupka sukladno Zakonu o prekršajima protiv javnoga reda i mira.

Policija je također navela da je sukob među učenicima prekinut nakon dolaska profesora škole.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene