Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u Donjem Zvečaju

Vlak je gurao auto 300 m: Policija objavila detalje strašne nesreće u kojoj je poginuo mladi par

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Očevid teške prometne nesreće u Donjem Zvečaju kada je u nedjelju vlak usmrtio mladi par u automobilu pokazao je kako je krivac vozač automobila.

Vozač automobila (32) nije se zaustavio na zvučno-svjetlosni signal prilikom prelaska ceste preko željezničke pruge u Donjem Zvečaj te je na njega naletio teretni vlak, utvrđeno je očevidom.  

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Ilustracija Zadržana na liječenju Djevojčicu udario vlak, u teškom je stanju: Policija objavila uzrok nesreće

Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 32-godišnjak koji se dolaskom na prijelaz ceste preko željezničke pruge nije zaustavio na zvučno-svjetlosni signal te je u njega udario teretni vlak koji se kretao iz smjera Zagreba u smjeru Ogulina. U prometnoj nesreći smrtno su stradali 32-godišnji vozač i 29-godišnja putnica, objavila je PU karlovačka.

O tome koliko je udarac vlaka u vozilo bio snažan, govori podatak da je automobil odguran 300-tinjak metara dalje od samog prijelaza, u smjeru Generalskog Stola. Vozilo je potpuno smrskano.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene