Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POGINUO MLADI PAR

Cure detalji strašne nesreće kod Donjeg Zvečaja: Vlak je smrskani automobil gurao još 300-tinjak metara

Mjesto kod Donjeg Zvečaja na kojem se vlak konačno zaustavio (Foto: Dnevnik.hr)
Mjesto kod Donjeg Zvečaja na kojem se vlak konačno zaustavio (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Mjesto kod Donjeg Zvečaja na kojem se vlak konačno zaustavio (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
U naletu teretnog vlaka na osobno vozilo u Donjem Zvečaju poginule su dvije osobe, izvijestila je policija.Tragedija se dogodila na prijelazu koji je označen samo svjetlosnom signalizacijom, iako su se ondje već događale nesreće s najtežim posljedicama.

Dvije osobe poginule su u naletu teretnog vlaka na osobno vozilo na pružnom prijelazu u Donjem Zvečaju, naselju blizu Duge Rese, izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nije kočio na vrijeme Željeznička nesreća u Slavoniji: "Žurio se jer mu je sin sletio s ceste. Onda se autom zabio u vlak i totalno slupao vozilo" Nalet vlaka kod Šibenika - 3 završen očevid FOTO Policija objavila detalje teške nesreće kod Šibenika, u kojoj je vlak naletio na automobil

Do teške nesreće na lokalnoj cesti došlo je oko 12 sati. Željeznički promet je prekinut i u tijeku je policijski očevid.

Kako navodi Radio Mrežnica, mještani Donjeg Zvečaja ispričali su kako se prije same nesreće moglo čuti da vlak trubi pa sumnjaju da je auto možda zbog nakupina snijega zapeo na pruzi.

O silini udarca dovoljno govori podatak da je automobil odguran nekih 300-tinjak metara dalje od samog prijelaza, u smjeru Generalskog Stola. Vozilo je potpuno smrskano. Identitet stradalih još nije poznat. Radio Mrežnica na mjestu nesreće doznaje da su stradali mlađi ljudi, najvjerojatnije par.

Godine 2011. na istom su mjestu u naletu vlaka na vozilo poginula dvojica mladića. Svjetlosna signalizacija na ovom je prijelazu postavljena tek 2009., nakon još jedne nesreće, ali brklja nije, iako su njeno postavljanje peticijom tražili i mještani.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene