Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naručivali robu koju nisu mogli plaćati

Policija: Čelnici hotela Jelsa oštetili dobavljače za 7 milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Članovi uprave hotelske kuće Jelsa, Mađar Laszlo Atilla Kerekes (59) i Lovorko Stipišić (54) iz Jelse kazneno su prijavljeni jer nisu proglasili stečaj tvrtke nego su nastavili poslovati i naručivati robu koju nisu imali od čega plaćati pa su oštetili dobavljače za više od sedam milijuna kuna, doznaje se danas u splitskoj policiji.

Račun hotelske kuće bio je u blokadi od rujna 2009., a tvrtka prezadužena, no umjesto da proglase stečaj, a što su bili dužni po zakonu, dvojica osumnjičenih članova uprave nastavili su s poslovanjem. Naručivali su robu koju nisu imali od čega plaćati dobavljačima kojima su ostali dužni više od sedam milijuna kuna.

Policija je istragu provela po nalogu Državnog odvjetništva koje je Kerekesa, kako pišu mediji, istraživalo prije četiri godine zbog privatizacije primoštenskih hotela iz 2002. (Hina)
 

Pročitajte i ovo Ilustracija INCIDENT U JELSI Pijani Ukrajinac upucavao se konobarici na Hvaru, ona ga je gurnula u more. Ali nije stalo samo na tome... Ilustracija Direktorima kaznene prijave Neisplata plaće koju će još dugo pamtiti: Direktori pali zbog ogromnih malverzacija, sve je počelo prijavom jednog čovjeka

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene