Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podnesena kaznena prijava

Piroman kod Sesveta polio gorivom drvene zidove vikendica pa ih zapalio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom za kojega se sumnja da je izazvao više požara, javlja policija.

Policija sumnja da je 37-godišnjak 18. veljače u Sesvetama, u mjestu Kučilovina, Bolčevićev odvojak, u večernjim satima došao do vikendice u vlasništvu 62-godišnjaka.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj

Zapaljivom tekućinom polio je drveni zid vikendice koja se sastoji od natkrivene terase i zatvorenog objekta. Drveni se zid zapalio i u potpunosti izgorio.

Nekoliko sati kasnije u istoj ulici 37-godišnjak je prišao drvenoj vikendici u vlasništvu 38-godišnjakinje te ju je zapalio. Nagorjela je jedna daska, ali je požar ubrzo ugašen pa se nije proširio na cijeli objekt.

Od 2. do 3. ožujka 2019. godine, u neutvrđenom vremenu, 37-godišnjak je kao i prethodna dva puta u mjestu Kučilovina, u odvojku Bolčevići, izazvao požar na vikendici u vlasništvu 39-godišnjaka na identičan način.

Prišao je vikendici i otvorenim plamenom izazvao požar koji se proširio na drvene dijelove i krov. Vikendica je u potpunosti izgorjela.

PU zagrebačka kaznenu prijavu protiv 37-godišnjaka podnijela je Općinskom državnom odvjetništvu.

Aktualno Ženstvenost nijedan nož ne može odrezati: Tri žene koje su vodile bitke protiv raka dojke stale pred kamere Provjerenog i pokazale ožiljke Nada Đurinec, Ljiljana Pranjić i Ana Crnoja (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Nada Đurinec, Ljiljana Pranjić i Ana Crnoja (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Nada Đurinec, Ljiljana Pranjić i Ana Crnoja (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Nada Đurinec, Ljiljana Pranjić i Ana Crnoja (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Nada Đurinec, Ljiljana Pranjić i Ana Crnoja (Foto: Rajna Raguž) Nada Đurinec, Ljiljana Pranjić i Ana Crnoja (Foto: Rajna Raguž) Foto: Rajna Raguž Ljiljana Pranjić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ljiljana Pranjić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Ljiljana Pranjić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ljiljana Pranjić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr +6 Ljiljana Pranjić (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Hrvatska Ženstvenost nijedan nož ne može odrezati: Tri žene koje su vodile bitke protiv raka dojke stale pred kamere Provjerenog i pokazale ožiljke 1/12 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene