Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brzo je uhićen

Pijani 74-godišnjak sjeo u kafić i stavio bombu na stol: Nastao je kaos, policija okružila kafić

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Pijani muškarac sjeo je na terasu kafića na području općine Donji Andrijevci te na stol stavio bombu, brzo je uhićen, a prijeti mu kazna.

U srijedu oko 10 sati na području općine Donji Andrijevci, muškarac u dobi od 74 godine je došao u ugostiteljski objekt, nakon čega je sjeo na terasu kafića, te je pri tome na stol stavio bombu.

"Policijski službenici su uhitili 74-godišnjaka, te su osigurali prostor kafića (udaljenjem građana na sigurnu udaljenost) do dolaska policijskog službenika protueksplozijske zaštite", izvijestila je PU brodsko-posavska.

Policija je naglasila da posebno obučeni policijski službenik je izvršio protueksplozijski pregled te izuzeo improviziranu ručno izrađenu metalnu bombu, koja je bila bez eksploziva i upaljača.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policija ga privela Drama u Zagrebu: Policija privela maloljetnika na prosvjedu pred HDZ-om

Pročitajte i ovo Telefon (Foto: Guliver/Thinkstock) lažna uzbuna Policija u Puli otkrila tko je dojavio da je bomba u trgovačkom centru

Naon toga su policajci izvršili alkotestiranje 74-godišnjaka, te je utvrđeno da je pod utjecajem alkohola u iznosu od 2,01 promila.

Policijski službenici podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene